воскресенье, 10 февраля 2013 г.

чим відрізняються похідні слова від не похідних

Якщо ви обрали модель з акумулятором, то швидксть зарядки  кльксть часу, який бритва здатна працювати без пдзарядки, стотно позначаються на цн. Чим вища цна, тим довше така бритва буде працювати  менше заряджатися.

Чим бльше функцй закладено в апарат, чим бльше вн ум, тим вищою буде цна. Демократичн бритви можуть коштувати до 100 доларв, багатофункцональн - до 400.

Вибирати слд вироби тих фрм, як вже зарекомендували себе на ринку  яким ви довряте. Кращими виробниками в цй област вважаються Braun, Panasonic, Philips. Вони випускають виключно яксн вироби, в рзних комплектацях, так що у вас обов'язково буде вибр.

Для тих, хто часто подорожу, знадобиться унверсальна бритва, що працю вд акумулятора.

Крм цього, продумайте, де  як ви плануте використовувати цей апарат. Якщо ви рдко бувате в вдрядженнях, а вддате перевагу голнню у ваннй, то електробритва з вологим голнням, що працю вд мереж, буде кращим вибором.

Вибр електробритв на ринку досить широкий. Для початку потрбно визначитися з системою, яка пдходить вам бльше всього, потм з частотою використання. Бритви, призначен для щоденного користування вдрзняються вд тих, якими ви могли б користуватися вд випадку до випадку.

Користуватися такими бритвами зручно  просто. Вона повдомля про необхднсть пдзарядки, про те, що  потрбно чистити - дуже зручно для розсяних чоловкв.

Зараз  унверсальн бритви. Вони придатн для сухого  вологого голння, в залежност вд ваших уподобань. Так бритви можуть мати в комплект систему самоочищення, що значно спрощу догляд за ними. Деяк з них оснащен трммером, що дуже зручно, тому що така бритва може використовуватися не тльки для видалення щетини, але  для пдстригання волосся, бороди або вусв. Якщо серед ваших знайомих  симпатичний бородань - така бритва буде примним подарунком.

Бритви можуть працювати вд мереж або вд акумулятора, тод в комплект до них додаться  зарядний пристрй. Користуватися м не складнше, нж зарядним пристром для мобльного телефону. Сучасн бритви можуть бути оснащен  безконтактними заряджаючим пдставками, що дуже зручно.

Традицйно роторн бритви можуть бути оснащен двома або трьома бриючими голвками, а стчаст -  одн,  двома,  трьома. Чим бльше кльксть голвок, тим яксншим буде голння, але це вдбиваться на вартост апарата.

Обрати вдповдну бритву складно. Якщо ваша мета безпеку, то стчаста система - те, що потрбно. Якщо понад усе ви цнуте деально чисте голння, то варто вибрати роторну бритву, так як вона впораться навть з самою короткою щетиною.

Електробритви не однаков  працюють по-рзному. Стчаста система урза щетину вбруючими лезами, як захован за сталевою сткою з метою безпеки. Роторна система урза щетину обертовими ножами.

У сегмент бритв класу «премум» пану компаня Philips, що представила в 2002 роц модель Philips 8894, яка вдрзняться вд попередньо модел Philips 8870 тльки наявнстю рдкокристалчного дисплея. Але тим не менш «бритву суперагента» (саме вдалй рекламнй стор про Джеймса Бонда) в магазинах можна придбати не за мал грош. Середнй цновий сегмент длять мж собою Braun з своми бритвами серй Syncro, Flex ХР  Freeglider  Matsushita з електробритвою Panasonic. Сьогодн основний акцент бритв Panasonic робиться на вологе голння.

Багато вчених-технологв та конструкторв на перетин тисячолть займалися удосконаленням бритв. Наприклад, вдома багатьом бритва «Флшейв» (перша електрична бритва з двома головками) була винайдена професором Олександром Горовицем в 1939 р. ¶ оскльки виробництво бритв завжди було прибутковою справою, то й охочих упровадити свй винахд теж було достатньо. Н для кого не секрет, що Panasonic, Braun  Philips,  найвдомшими виробниками. Ц виробники надають величезний вибр електробритв, популярнсть яких згдно з статистикою стрмко зроста. Таку популярнсть можна пояснити завдяки тому, що використання електробритви вважаться бльш безпечним голнням (леза помщен в бритвен головки  практично не стикаються з шкрою). Мобльнсть таких бритв  безперечною перевагою.

Виробництво приладв для голння стало настльки велике, що кльксть товарв для голння перевершило кльксть вдомих жночих парфумв. Приблизно в цей же час на противагу електробритв з'явилась бритва, яка була названа «safety razor» (безпечна бритва). Це була дея американського винахдника на м'я King Camp Gillette, - затиснути двосчне лезо в ручц-утримувач. Таким чином народилося недовговчне бритвене лезо, яке через пвстолття завдяки британськй фрм Wilkinson Sword переросло в першу нержавючу бритву. У 1975 роц з'явилася перша одноразова бритва, створена Марселем Бком (BIC). Але визначення «одноразова» вдносно бритви не зовсм точне. Багато людей вважають за краще використовувати «багаторазов» бритви, тому життя кожно бритви залежить вд багатьох параметрв.

Наступним етапом розвитку бритв можна вважати залзний вк, коли з настанням епохи залза загострилися не тльки соцальн вдносини, а й, згдно з розкопками, удосконалилися пристосування для голння. Адже саме тод з'явилися перш гостр металев предмети, але навть це не робило голння безпечною процедурою,  необхдно було ще бльше вдосконалити бритвений прилад. Як вдомо, новаторами в област винаходу бритвених пристосувань по праву можна вважати людей вйськових. Адже саме вони найбльш вимогливо  творчо пдходили до процесу голння. У хд йшло все, що було пд рукою: нж, сокира, шабля, надал послужили дею до створення гострих небезпечних бритв. Але протягом часу змнювався не тльки матерал, з якого виготовлялися бритви, але  х форма. Наприклад, леза всх раннх металевих бритв були дугоподбними. ¶ лише за часв римлян бритви стали прямими  з тих пр не стотно змнились. Мова, звичайно ж, йде про небезпечн бритви або, як х ще називають, клинков, як використовувалися аж до XX столття. Небезпечна бритва хоч  зручнше сокири, але користуватися нею особисто могли тльки володар мцно нервово системи. Тому той, хто мг соб дозволити, голився у цирульника. Перш салони для голння з'являлися вже в Стародавнй Грец. Правда, в наступн часи так салони переростали в установи, що мають велике соцальне значення. Там зустрчалися для того, щоб дзнатися останн новини, обмнятися нформацю, обговорити останн под. Загалом, так салони вважалися центром мського та сльського життя, а вдвдування цирульника прирвнювалося до появи у благородному клуб. Але золотий вк небезпечно бритви закнчився на початку XX столття, коли вдставний полковник Шик винайшов електробритву, предмет, який по праву можна поставити в один ряд з винаходом колеса. ¶сну багато версй про причини, що спонукали його до цього.P Але головним  те, що процес голння в один момент перетворився на цлком безпечне заняття. Величина виступаючого леза була настльки мала, що зарзати себе або противника було неможливо. Ця подя була як вибух, псля якого лавино подбно стали з'являтися нов  нов де удосконалення бритв, форми та хмчного складу лез, маневреност  зручност голвки.

Для того аби зрозумти причини, за якими чоловки голяться,  звдки все це пшло, подумки перемстимося на клька тисячолть в минуле. Адже сторя голння майже так само стара, як людство: близько 20 000 рокв тому наш пращури почали видаляти волосся на обличч й тл. Про причину того, чому голння стало важливою частиною життя багатьох чоловкв, можна тльки здогадуватися. Але для «дла» пдходило майже все, що потрапляло пд руку: кам'ян нож, порожн раковини молюскв для ретельншого вищипування  т.д. ¶нод застосовувався навть такий метод: чоловки обмазували себе глиною, яку через деякий час безжально вддирали разом з вусами  бородою. Але так моторошн стор не прижилися навть у т давн часи. Вже шумери  гиптяни голилися крем'яними ножами, як  сучасн примтивн племена. А з вдкриттям бронзи гиптяни стали використовувати бронзов скребки. Цю традицю у часи правлння Олександра Великого перейняли греки та римляни. Але, у свою чергу, вони привнесли  свй новий звичай, згдно з яким стали голити не тльки бороди, але  волосся на голов, щоб вороги не могли за них схопити. З тих пр неголен дик народи стали називати «варварами», вд латинського слова «barba» - борода.

Электробритвы - Обзоры

Внимание!!! Наш Киевский магазин переехал! Новый адрес: !

Голння - Fotomag.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий